HoReCa Management Academy
Szkolenia i Konsultacje w Gastronomii i Hotelarstwie

Kelner - założenia

  • DO KOGO KIERUJEMY SZKOLENIE: Szkolenie KELNER w HoReCa Management Academy skierowane jest do grup zorganizowanych (restauracje, hotele, firmy cateringowe).
    UWAGA:program szkolenia kelnerskiego tworzymy indywidualnie, pod kątem danego miejsca.
  • CEL SZKOLENIA: zdobycie wiedzy z zakresu profesjonalnej obsługi gości, sprzedaży sugestywnej oraz umiejętności sprawnego podawania potraw i serwowania wina w restauracji. 
  • ORGANIZACJA ZAJĘĆ: każdy dzień podzielony jest na część praktyczną i teoretyczną. Cześć praktyczna zajmuje 70% czasu całego szkolenia.
  • TRENERZY: szkolenia kelnerskie w HMA prowadzone są przez trenerów z wieloletnim doświadczeniem kelnerskim i winiarskim, zdobytym w lokalach gastronomicznych i hotelarskich.
  • MIEJSCE PROWADZENIA ZAJĘĆ: ustalane indywidualnie z zamawiającym usługę.
  • CZAS SZKOLENIA: od 8 do 24 godzin szkoleniowych, w zależności od ustalonego programu.
  • Materiały: uczestnicy otrzymują materiały szkoleniowe w formie papierowej oraz elektroniczne prezentacje multimedialne.
  • EGZAMIN: praktyczny i teoretyczny. (tylko przy pełnym programie szkoleniowym)
  • CERTYFIKAT: w języku polskim i angielskim wystawiany po złożeniu egzaminu z wynikiem pozytywnym. (tylko przy pełnym programie szkoleniowym)

 

 

 

 

 

Koszt szkolenia: ustalany indywidualnie

informacje w sprawie ceny:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel: 502-400-519

 

 

cena zawiera: materiały szkoleniowe, certyfikat,
konsultacje i opiekę poszkoleniową.