Kelner - założenia
- DO KOGO KIERUJEMY SZKOLENIE: Szkolenie KELNER w HoReCa Management Academy skierowane jest do grup zorganizowanych (restauracje, hotele, firmy cateringowe).
UWAGA:program szkolenia kelnerskiego tworzymy indywidualnie, pod kątem danego miejsca.
- CEL SZKOLENIA: zdobycie wiedzy z zakresu profesjonalnej obsługi gości, sprzedaży sugestywnej oraz umiejętności sprawnego podawania potraw i serwowania wina w restauracji.
- ORGANIZACJA ZAJĘĆ: każdy dzień podzielony jest na część praktyczną i teoretyczną. Cześć praktyczna zajmuje 70% czasu całego szkolenia.
- TRENERZY: szkolenia kelnerskie w HMA prowadzone są przez trenerów z wieloletnim doświadczeniem kelnerskim i winiarskim, zdobytym w lokalach gastronomicznych i hotelarskich.
- MIEJSCE PROWADZENIA ZAJĘĆ: ustalane indywidualnie z zamawiającym usługę.
- CZAS SZKOLENIA: od 8 do 24 godzin szkoleniowych, w zależności od ustalonego programu.
- Materiały: uczestnicy otrzymują materiały szkoleniowe w formie papierowej oraz elektroniczne prezentacje multimedialne.
- EGZAMIN: praktyczny i teoretyczny. (tylko przy pełnym programie szkoleniowym)
- CERTYFIKAT: w języku polskim i angielskim wystawiany po złożeniu egzaminu z wynikiem pozytywnym. (tylko przy pełnym programie szkoleniowym)
Koszt szkolenia: ustalany indywidualnie
informacje w sprawie ceny:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel: 502-400-519
cena zawiera: materiały szkoleniowe, certyfikat,
konsultacje i opiekę poszkoleniową.