Logo

Manager Horeca - Założenia

  • DO KOGO KIERUJEMY SZKOLENIE: Szkolenie MANAGER HORECA kierujemy do osób, które planują podjąć pracę na stanowisku manager gastronomii lub hotelu, oraz dla tych którzy zamierzają otworzyć własną działalność o profilu gastronomicznym, hotelarskim lub cateringowym.
  • CEL SZKOLENIA: zdobycie umiejętności i wiedzy w zakresie zarządzania firmą gastronomiczną lub hotelarską, w najbardziej efektywny i zyskowny sposób w celu objęcia stanowiska: manager restauracji lub hotelu. Podczas szkolenia Manager HoReCa poznacie Państwo aplikacje, wiodącego na rynku producenta oprogramowania dla gastronomii i hotelarstwa, firmy LSI Software. Uczestnicy szkolenia zapoznają się z systemem zarządzania gospodarką magazynową lokalu- "MANAGER", jak również programem służącym do sprzedaży barmańsko- kelnerskiej- "FOODSOFT".
  • METODY PROWADZENIA SZKOLEŃ: wykłady, dyskusje, case study, ćwiczenia indywidualne i grupowe. Każdego dnia szkolenia uczestnicy, krok po kroku pod opieką trenerów,"tworzą" firmę gastronomiczną lub hotelarską opierając się na założeniach programu szkolenia.
  • TRENERZY: kurs manager gastronomii "Manager HoReCa" prowadzony jest zawsze przez dwóch trenerów, którzy posiadają wieloletnie doświadczenie menedżerskie w branży gastronomicznej i hotelarskiej oraz wykształcenie w zakresie zarządzania relacjami z klientem- „Customer Relationship Management”.
  • MIEJSCE I CZAS PROWADZENIA ZAJĘĆ: kurs manager restauracji "Manager HoReCa" organizujemy w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie, Katowicach i Trójmieście. Szkolenie trwa 5 dni, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00- 17:00.
  • ILOŚĆ MIEJSC NA SZKOLENIU OGRANICZONA: grupy od 5 do 12 osób.
  • MATERIAŁY: Uczestnicy otrzymują materiały szkoleniowe w formie papierowej oraz elektroniczne prezentacje multimedialne.
  • EGZAMIN: teoretyczny w formie testu i praktyczny oceniający biznes plan tworzony podczas szkolenia.
  • CERTYFIKAT: w języku polskim i angielskim wydajemy po złożeniu egzaminu z wynikiem pozytywnym.
  • OPIEKA „POSZKOLENIOWA”: Uczestnikom szkoleń menedżerskich, po ich ukończeniu zapewniamy bezpłatne warsztaty degustacji wina, kawy, herbaty, kulinarne, kuchni molekularnej oraz dekoracji stołów organizowane przez naszą Akademię.

 

 

Koszt szkolenia: 1450 zł/os.

cena zawiera: materiały szkoleniowe, certyfikat,
przerwę kawową, konsultacje i opiekę poszkoleniową.


 

 

ADRESY SZKOLEŃ:
WARSZAWA - Wine Bar - WINNE BIELANY, ul. Antoniego Magiera 13a
WARSZAWA - Centrum Konferencyjne JUPITER, ul. Towarowa 22
KRAKÓW - Hotel CONRAD, ul. Josepha Conrada 29
WROCŁAW - Hotel SCANDIC, ul. Piłsudskiego 49/57
POZNAŃ - Sale szkoleniowe Kochtex Ul. Gen. T. Kutrzeby 16 E, lub  ul. Towarowa 35
GDAŃSK - Hotel AMBER, ul. Powstańców Warszawskich 45
KATOWICE - Restauracja STARE i NOWE, ul. Chorzowska 7b


Normal 0 21

Do kogo kierujemy szkolenie: Szkolenie MANAGER HORECA w HoReCa Management Academy skierowane jest do osób, które planują podjąć pracę na stanowisku menedżera oraz dla tych, którzy zamierzają otworzyć własną działalność o profilu gastronomicznym, hotelarskim czy caternig.
Cel szkolenia: zdobycie umiejętności i wiedzy w kwestii zarządzania firmą gastronomiczną lub hotelarską w najbardziej efektywny i zyskowny sposób.
Metody prowadzenia zajęć: wykłady, dyskusje, case study, ćwiczenia indywidualne i grupowe.

Trenerzy: szkolenia Manager HoReCa prowadzone są przez trenerów z wieloletnim doświadczeniem menedżerskim w branży gastronomicznej i hotelarskiej oraz wykształceniem w zakresie zarządzania relacjami z klientem- „Customer Relationship Management”.

Miejsce i czas prowadzenia zajęć: szkolenie Manager HoReCa organizujemy w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie i Trójmieście. Szkolenie trwa 5 dni, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00- 17:00
Materiały: Uczestnicy otrzymują materiały szkoleniowe w formie papierowej oraz elektroniczne prezentacje multimedialne + płyta demo z oprogramowaniem dla gastronomii i hotelarstwa.
Egzamin: teoretyczny w formie testu.
Certyfikat: w języku polskim i angielskim wydajemy po złożeniu egzaminu z wynikiem pozytywnym.
Opieka „poszkoleniowa”: Uczestnikom szkoleń menedżerskich, po ich ukończeniu zapewniamy bezpłatne warsztaty degustacji wina, kawy, herbaty, kulinarne, kuchni molekularnej oraz dekoracji stołów organizowane przez naszą Akademię.

 

System.String[]
Przygotowanieneilo